неділю, 12 лютого 2023 р.

Війна Китай проти Тайваню й США

 


Війна Китай проти Тайваню й США


Пане Президенте!

Панове генерали!

Панове офіцери!


У попередній роботі я розглянув приклади, як застосувати Шкалу емоційних тонів до воєн минулого. 

Метод оцінки боєздатності війська і шансів на перемогу у війні

https://aeroabc.blogspot.com/2022/06/blog-post.html?m=1

Розглянемо війну майбутнього. Війна КНР проти Тайвань і США. КНР 1.1, США 3.0. Зрозуміло, що 3.0 більше 1.1. Переможе США. Проте є один нюанс. Який емоційний тон Тайваню? Як емоційний тон Тайваню правильно визначити?

Чому це так важливо визначити емоційний тон Тайваню у війні Китаю проти США за Тайвань? Тому, що Республіка Тайвань є "слабкою ланкою" у війні Китаю проти США за Тайвань.

Зрада тайванців у війні Китаю проти США за Тайвань.

Шпигуни КНР у війні Китаю проти США за Тайвань.

Агенти впливу КНР на Тайвані у війні Китаю проти США за Тайвань.

Колаборанти на користь китайців з числа тайванців у війні Китаю проти США за Тайвань.

Комуністи і симпатики КНР з числа тайванців у війні Китаю проти США за Тайвань.

Шантажовані, завербовані й куплені КНР з числа тайванців у війні Китаю проти США за Тайвань.

Перелічених вище категорій тайванців на сьогодні має бути дуже багато. Факт зради вони усвідомлюють. Це знижує емоційний тон Тайваню. Питання наскільки? Як сильно упав емоційний тон тайванців? Чи стало масове падіння емоційного тону тайванців загрозою? Чи ще ні?  

Починаючи з 24 лютого 2022 року саме завдяки зраді окупаційні війска Російської Федерації блискавично окупували південь України. Philip Karber, президент The Potomac Foundation, дипломатично заявив, що йому мало зрозумілі обставини блискавичної окупації півдня України. Австрійський аналітик Tom Cooper говорить прямо: хто ті зрадники жінки й чоловіки, що окупанти блискавично окупували південь України? Український Уряд коментує факт того, що окупанти блискавично окупували південь України: факт буде розслідувано після перемоги. Проте й досі Уряд України не оголосив про ізоляцію підозрюваних високопставлених зрадників.

Те ж стосується і Тайваню у війні Китаю проти США за Тайвань. Првильно визначити емоційний тон тайванців, понизити емоційний тон китайців, може бути вирішальним чинником у війні Китаю проти США за Тайвань.


Немає коментарів:

Дописати коментар

HTML/JavaScript